ELEKTRİKLİ SCOOTER ALIRKEN NEYE DİKKAT ETNELİYİZ?

01-08-2022 13:33

Pandemi döneminde birçok kişinin hem hareket edebilmek hem de virüse karşı toplu taşımadan daha güvenli olduğu için çok fazla ilgi gösterdiği elektrikli scooter’lar normalleşme ile birlikte caddelere akın etmiş durumdalar. Giderek hayatımıza daha fazla entegre olan e-scooter’lar eğlenceli ve sağlıklı olduğu kadar kullanışlı ve çevre dostu bir ulaşım şeklidir. Peki güvenliğinizi de ön planda tutacak kaliteli bir e-scooter’ı seçerken nelere dikkat etmelisiniz?

E-scooter seçiminde aracın tüm özellikleri önemli olsa da, bazıları sizin için diğerlerinden daha öncelikli olabilir. Örneğin, nispeten düz bir arazide sürüyorsanız ve yağmurda sürmeyi planlamıyorsanız, en pahalı scooterlarla birlikte gelen motor gücüne, frenlere veya lastiklere ihtiyacınız olmayabilir. Sizin için en iyi elektrikli scooter’ı seçerken bireysel ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurun. Ama diğer tüm özelliklere de vakıf olmanız da fayda var.

Karar vermenize yardımcı olmak adına bu hafta bu yeni başlayanlar için elektrikli scooter satın alırken dikkat edilmesi gereken püf noktalarını bir araya getirdim.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.